Monday 8 July 2019

Звіт роботи пришкільного англомовного табору


Звіт роботи пришкільного мовного табору «SUNRAYS» з денним перебуванням при Манявському ліцеї
Усі діти з нетерпінням чекають літа. Це час для відпочинку і веселих розваг. А якщо цей час наповнити цікавим і змістовним дозвіллям, то він запам'ятається дітям і завжди викликатиме тільки позитивні емоції.
З 3 по 14 червня 2019року в Манявському ліцеї працював англомовний табір «SUNRAYS».  Швидко проминули веселі, наповнені активним дозвіллям дні в таборі. До роботи табору було залучено вчителів англійської мови та 37дітей 5-8 класів. Табір працював відповідно до розробленої GoGlobal програми «School as a Heart of Community».
До початку роботи табору було створено нормативно-правову базу, а також необхідний пакет документів.
Уся робота пришкільного англомовного табору базувалася на розвитку дитячої творчості, ініціативи, вміння працювати і співпрацювати у команді. На початку роботи табору дітей поділили на три загони: Emoji, BMW (be Most Wanted) та The Best. Діти активно працювали над розробкою своїх емблем, девізів, а також вивчали таборову пісню. Кожен ранок починався з фізкультхвилинки. Кожен день був організований таким чином, щоб діти активно, весело і з користю проводили час. Особливо активно вони проявили себе у створенні так званого вертикального міста, виготовлення екосумок, а також в участі в дні спорту, який організувала вчитель фізичної культури. Діти також мали змогу поспілкуватися з волонтером Корпусу Миру Кейсі Бейлі. Було організовано екскурсію в кіно та багато інтелектуальних вікторин та ігор, спрямованих на зацікавлення до вивчення англійської мови.  В останній день таборової зміни учням вручили сертифікати участі в англомовному таборі.  В цілому, діти отримали велике задоволення, позитивні емоції і набули корисних знань під час роботи табору.

No comments:

Post a Comment